BE A HUSTLER! Vinde bilete la Hustle si castiga bani!

Prin Programul de Ambasadori HUSTLE, primesti 10% comision din valoarea fiecarui bilet pe care il vinzi! Plus, la 100 de bilete vândute primesti încă 500 lei bonus!

INSCRIE-TE ACUM

CUM FUNCTIONEAZA?

Dupa ce completezi formularul, primesti instant pe e-mail Contractul de Comision si Codul Unic de Ambasador, prin care poti vinde bilete.

Fiecare bilet vandut cu Codul Unic de Ambasador are 10% discount, asa ca oamenii au un motiv in plus sa cumpere de la tine!

Platile comisionului se fac de doua ori pe luna, direct in contul tau bancar. Noi retinem impozitul si iti declaram venitul la stat, asa ca poti sa-i cheltui linistit!

CATI BANI POT SA FAC?

Oricat de multi, in functie de cate bilete vinzi! Ai 10% din valoarea fiecarui bilet vandut! La pretul actual de 200 lei al unui bilet General Acces, iata cati bani poti genera:

CUM POT VINDE BILETE?

Fiecare Ambasador are un Cod Unic, pe care il primeste pe e-mail instant dupa completarea formularului de inscriere. De fiecare data cand faci o vanzare, spune-i cumparatorului sa adauge codul tau ca un cod de voucher in pagina de comanda. Astfel, el se bucura de 10% discount, iar tu castigi 10% din valoarea biletulului – amandoi aveti de castigat!

TIPS&TRICKS

Cel mai simplu mod de a vinde bilete este de a discuta cu prietenii, colegii sau familia.

Dacă ai un grup de oameni cu care plănuiești să mergi la Hustle, ei pot comanda biletele folosind codul tău!

Pentru mai multe tips&tricks, alatura-te grupului Discord pentru ambasadori! INTRA IN GRUPUL DISCORD

INSCRIE-TE ACUM